AimToFeel Team - Cisca & Niek
Jim van der Zee - website

Jim van der Zee

Jim van der Zee is een Nederlandse singer-songwriter en gitarist. Hij staat bekend om zijn lage zuivere stemgeluid en wist daarmee op twee talentenshows het hart van publiek en jury te veroveren. In 2018 won hij The Voice of Holland en in 2022 Better Than Ever.

Samerwerking met Jim

Het was fantastisch om met Jim en zijn manager samen te werken aan dit project. We hebben veel gelachen en hij was zeer te spreken over het resultaat. Het ging om een one pager, waarin alle belangrijke elementen verwerkt zijn. Zo vind je er de albums die hij uitbracht met lyrics, de aankomende tour data, biografie en contactgegevens voor de mensen die hem willen boeken.

Het gevoel dat de website moest uitstralen was de ‘on the road vibe’, want daar begon het allemaal voor Jim. Met een camper door Europa reizen. Op pleintjes verdiende hij zijn geld met muziek maken en dat leverde gitaarkoffers vol geld op. Toen we hoorden dat het team van Jim met ons wilde werken, was ons antwoord “Waar wachten we nog op, laten we The Engine starten!”.

Bezoek website

jimvanderzee.com