AimToFeel Team - Cisca & Niek

Feelgood Technology©

Feelgood Technology is de nieuwe manier om digitale systemen te bouwen. Het is gebruiksvriendelijk, supersnel en alles in één bedrijf. We hebben het over maatwerkoplossingen waar alle partijen blij van worden.

AimToFeel websitesWebsites

AimToFeel applicationsApps

AimToFeel marketingMarketing

De nieuwe manier:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Supersnel
  • Maatwerk
Dat wil ik

Onze werkwijze

check

Gebruiksvriendelijk

Bij het ontwerpen van onze producten ligt de focus op gevoel. Een digitaal platform (website, app enz.) kan namelijk nog zo mooi eruit zien, kan technisch gezien nog zo slim in elkaar zitten, maar als de gebruiker zich niet goed voelt dan heb je daar niks aan!

Richt je op gevoel
check

Supersnel

Met onze performance geoptimaliseerde server leveren wij enkel razendsnelle digitale platformen (websites, apps enz.). Dit is de sleutel tot het veminderen van de bounce rate en de basis voor je SEO. Wachten is niet meer van deze tijd...

Stop met tijd verspillen, bel AimToFeel
check

Maatwerk

Wij kunnen u ontzorgen op elk digitaal vlak. Wij leveren maatwerkoplossingen in de vorm van websites/apps en marketingoplossingen. Samen met u bepalen we wat wanneer nodig is. Op basis van uw wensen en budget en die van de eindgebruiker wordt een voorstel gemaakt.

Zorg op ieder digitaal vlak
Solarfields Dashboard

Solarfields Dashboard

De klanten van Solarfields gaven aan dat ze op de een of de andere manier aan hun klanten willen kunnen laten zien hoe groen ze bezig zijn. Toen ontstond het idee om een dashboard te ontwerpen waarmee die wens in vervulling zou komen.

TAT Home app

Voor sommigen de stap om naar een training te gaan en de moves te leren te groot en met het boek was het moeilijk om te lezen en de Move tegelijk uit te voeren. Daarom kwamen we op het idee om een app te bouwen waarbinnen de gebruikers door middel van spraak en video's door de Moves worden geleid.

aimtofeel collaboration

Jouw project hier?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en projecten. Heb jij grootse plannen of ideeën? Laten we samen het avontuur aangaan. PS: we kunnen beide niet knipogen...

The Alignment Technique

The Alignment Technique website

The Alignment technique helpt je om de verbinding met jezelf te herstellen om zo alles uit je eigen potentieel te halen en dan wordt het echt lachen… We hebben bij deze website voor het eerst onze eigen cookie vrije analytics systeem in kunnen zetten!

Talkpixels

Met Talkpixels zijn we een samenwerking aangegaan, die beide partijen bevalt. Talkpixels focust zich op het ontwerpen en bouwen van websites in Webflow. Mochten er technische features terugkomen die Webflow niet ondersteund, dan springen we bij.

Machcha website

Machcha - Lodges in Sri Lanka

Machcha verhuurt lodges aan backpackers en andere natuurliefhebbers. De lodges bevinden zich dichtbij de populaire culturele en natuurlijke schatten van Sri Lanka. Samen met Wilma, de investeerder in het project, hebben we Machcha online neergezet.

Jim van der Zee - website

Jim van der Zee

Jim van der Zee is een Nederlandse singer-songwriter en gitarist. Hij staat bekend om zijn lage zuivere stemgeluid en wist daarmee op twee talentenshows het hart van publiek en jury te veroveren. In 2018 won hij The Voice of Holland en in 2022 Better Than Ever. Het was fantastisch om met Jim en zijn manager samen te werken aan dit project.