AimToFeel Team - Cisca & Niek
The Alignment Technique

The Alignment Technique website

The Alignment Technique (T.A.T.) is een opening naar meer bewustzijn voor iedereen. In de moderne wereld neemt de stroom aan informatie en technologische mogelijkheden die we op dagelijkse basis aangeboden krijgen constant toe. Dit maakt het steeds moeilijker om de verbinding met jezelf in stand te houden. Met als resultaat burn-outs, depressie en andere vormen van mentale problemen. The Alignment technique helpt je om de verbinding met jezelf te herstellen en zo alles uit je eigen potentieel te halen en dan wordt het echt lachen…

Ontwerpkeuzes

Samenwerken met het T.A.T. team is ons altijd goed bevallen. De website hebben wij opgebouwd volgens marketing technische richtlijnen. Daarom is het snel duidelijk wat The Alignment Technique is en wat het voor jou kan betekenen. We kwamen er achter dat er wel erg veel verschillende trainingen zijn en hebben ze daarom opgedeeld in trainingen voor ‘starters’ en trainingen voor ervaren ‘Movers’. Op deze manier is het voor bezoekers snel duidelijk welke trainingen op hen van toepassing zijn. Ook maken wij landingspagina’s voor The Alignment Technique en onderhouden de marketing, maar daarover later meer.

Ons analytics systeem

We hebben bij deze website voor het eerst onze eigen analytics systeem in kunnen zetten, geheel vrij van cookies en toch kunnen we prima tracken hoeveel bezoekers er op onze website zijn. Bij Feelgood Technology© kijken we altijd hoe we de bezoeker/gebruiker zo goed mogelijk kunnen beschermen. Om deze reden slaan wij zo min mogelijk gegevens op van de gebruiker. Wij zijn er van overtuigd dat dit de nieuwe manier is.