AimToFeel Team - Cisca & Niek

TAT Home app

The Alignment Technique is een eenvoudige effectieve toolset, bestaande uit Moves (oefeningen), die je weer in contact brengen met jezelf en jouw natuurlijk potentieel. Elke Move heeft zijn eigen uitwerking. De ene move zorgt dat je weer sterk in je schoenen staat, de andere helpt je de focus te herpakken en weer een andere helpt je alle indrukken van de dag los te laten en vrij te zijn van gedachtes die je niet dienen.

Waarom een app?

Je kan een boek kopen of naar een training komen om de Moves te leren, maar voor sommigen is de stap om naar een training te gaan te groot en met alleen het boek is het moeilijk om te lezen en de Move tegelijk uit te voeren. Ook is het met het boek niet altijd duidelijk of je de Move wel helemaal goed doet. We kwamen daarom met het idee om een app te bouwen waarbinnen de gebruikers door middel van spraak en video’s door de Moves worden geleid. Dit idee werd goed ontvangen en enthousiast gingen we aan de slag met het ontwerpen van een dergelijke app.

Moves and Move buddies
Sets and playlists

Sets en Playlists

Om het overzichtelijker te maken hebben we Sets van Moves gemaakt die voor een bepaalde gemoedstoestand zorgen, zoals: Vrij van gedachten, Innerlijke bevrijding en Focus. Naast deze voorgestelde Sets wilden we de gebruiker ook de vrijheid geven om eigen playlists te maken. Zo kun je je eigen combinaties maken van Moves die jou helpen of je kunt een van de trainers vragen een speciale playlist te maken afgestemd op jouw vraagstuk of problemen die je ervaart. Dit viel bij veel gebruikers in de smaak.

Onze keuze voor een PWA

Als je een app aanbiedt in de Google Play Store of de Apple Store lever je zo’n 40% van je inkomsten in. Dit wilde de klant niet en hij had sowieso geen affiniteit met deze bedrijven. We zijn gaan kijken naar een andere oplossing, waar de klant wel helemaal blij van werd en we kwamen toen uit bij een Progressive Web App. Een PWA is een applicatie die op de achtergrond via je browser draait. De app is gewoon te downloaden en zichtbaar tussen je andere apps. De app is gebouwd via Angular. Een PWA heeft bijna dezelfde functies als een mobiele app en kan via jouw website worden gedownload. Onze klant kreeg van deze oplossing een heel goed gevoel.

PWA download