AimToFeel Team - Cisca & Niek
Machcha website

Machcha – Lodges in Sri Lanka

Machcha verhuurt lodges aan backpackers en andere natuurliefhebbers. De lodges bevinden zich dichtbij de populaire culturele en natuurlijke schatten van Sri Lanka. Kamal is de host en eigenaar, een vriendelijke man die verliefd is op Sri Lanka en al het moois dat het te bieden heeft. Hij kan je vertellen over alle plekken die je gezien moet hebben en ook alle plekken waar toeristen normaalgesproken niet komen. Helemaal Feelgood dus, dit bedrijf.

Het logo en de huisstijl

Samen met Wilma, de investeerder in het project, hebben we Machcha online neergezet. De eerste stap was een logo en huisstijl. We leverden drie mogelijke opties, allen verschillend in kleuren, lettertypes en beeldmerk. Samen vonden we de perfecte combinatie waar ze helemaal blij van werden. In de foto hiernaast zie je het resultaat.

De website

Toen gingen we aan de slag voor een layout/design van de website. Ook hiervoor leverden we drie designs aan om uit te kiezen. Allen verschilden in opbouw en hoe het overkwam. Ook hieruit konden we weer samen komen tot een design dat Wilma en Kamal een heel goed gevoel gaf.

Bezoek website